Nederlands  English  German  
Print 

Hartman groep te Enschede
 
* Producent van tuinmeubelen wereldwijd , zie www.hartman.nl

* De wens van Hartman Tuinmeubelen om haar uitgaande transporten voor de Benelux en Duitsland in één hand te leggen, was aanleiding voor de oprichting van VHB in 2000.
Door de totale planning van het transport te verzorgen, kon VHB aanzienlijke verbeteringen bereiken in de leverbetrouwbaarheid van Hartman naar haar afnemers en werd de efficiency in het transport aanmerkelijk verbeterd. VHB was in staat om Hartman een vervoersgarantie te bieden met strikte condities ten aanzien van levertijden en kwaliteit. In ruil hiervoor was Hartman bereid het totale vervoerspakket uit te besteden aan VHB.
                                                         

Twenthe Plant te Hengelo

* import + export van tuinplanten europawijd, zie www.twentheplant.nl

* In 2002 besloot Twenthe Plant uit Hengelo haar uitgaande logistiek uit te besteden aan VHB. Twenthe Plant exporteert boomkwekerijproducten tot in de verste uithoeken van europa; vooral Duitsland en Scandinavië zijn belangrijke bestemmingen die vanuit Hengelo worden beleverd. Ook bij Twenthe Plant werd door VHB een aanzienlijke stroomlijning en leverbetrouwbaarheid in het uitgaande transport gerealiseerd.


TKF te Lochem

* TKF BV, producent van kabels wereldwijd, zie www.tkf.nl

* m.i.v. 1 sept. 2003 heeft BV Twentsche Kabelfabriek te Lochem besloten om de hele logistiek uit te besteden aan VHB logistics bv, als onderdeel van de TKH holding produceert men kabels en verkoopt die wereldwijd. Wij doen voor TKF Lochem de hele logistiek voor de nederlandse markt en gedeeltelijk BR-Duitsland. Doordat wij eigen mensen hebben zitten op lokatie Lochem, creëren wij hierdoor korte lijnen met de expeditie van TKF. 


John Deere te Enschede
 
* John Deere bv, producent van tuinmachines wereldwijd,zie www.johndeere.com

* m.i.v. 1 sept 2004 heeft John Deere bv te Enschede besloten om de physical distribution voor het ? Zero-turn machine project ? uit te besteden aan VHB Logistics BV.
Hiervoor heeft VHB een Dedicated warehouse laten inrichten om zodoende bovenstaande project te kunnen realiseren.


TenCate Thiolon

* TenCate Thiolon producent van componenten voor kunstgrassystemen. www.thiolon-grass.com

* Met ingang van 2007 heeft Ten Cate Thiolon de warehousing en het wegtransport uitbesteedt aan VHB logistics.
Ten Cate Thiolon is wereldmarktleider als producent van kunstgrasvezels en andere componenten voor kunstgrassystemen.
Hiertoe is een dedicated warehouse ingericht, waarbij VHB logistics verantwoordelijk is voor de inslag, opslag en uitslag van alle materialen. Tevens verzorgt VHB logistics het wegtransport naar de klanten van Ten Cate Thiolon binnen Europa.
Voor wat betreft de exportbestemmingen wordt veel gebruik gemaakt van de combi terminal in Hengelo.